Of het nu gaat om de installatie van warmtepompen of airco’s, de reparatie van een cv-ketel, het plaatsen van zonnepanelen of de renovatie van een badkamer? Jij draait je handen er niet voor om!

Als monteur start je de dag gezamenlijk met jouw collega’s en een kop koffie bij ons op de zaak. Je ontvangt de laatste informatie over de klus met de pakbon, laad de bus vol met de laatste ontbrekende materialen en gaat met jouw collega op pad naar jullie klus. Dit kan een opdracht voor een particuliere klant zijn of één die onderdeel uitmaakt van een groter project in de zakelijke sfeer. Je voert werkzaamheden uit in de installatie- en elektrotechniek én daarbuiten. Deze variatie spreekt jou aan!

Totaal Techniek – wat doen wij wie zijn jouw collega’s?
Ons familiebedrijf, gerund door broers Jord en Bastiaan, is al jarenlang een begrip in Slagharen en omstreken. Wat maakt ons uniek? Ons totaalpakket aan diensten, onze klantgerichtheid én ons hechte team. Om klantgerichtheid te waarborgen, nemen we klanten mee in onze werkwijze en spelen wij in op hen wensen. Dit doen wij met een team van 14 ervaren vakkrachten bij wie kwaliteit voorop staat.

Je werkt samen met jouw collega monteurs bij onze klanten op diverse locaties dichtbij onze vestiging. Jouw collega’s op het kantoor ontzorgen jou op het gebied van verkoop, werkvoorbereiding en andere processen. Na een drukke werkweek sluiten wij op vrijdag de week af met een borrel!

Wat zijn de werkzaamheden van een monteur bij Totaal Techniek?
Afhankelijk van jouw ervaring, skills en wensen, zul jij de volgende werkzaamheden uitvoeren:

 • Installatie van warmtepompen en airco’s en het plaatsen van zonnepanelen
 • Reparatie van cv-ketels en meterkasten en het aanbrengen van dakgoten en hemelwaterafvoer
 • Renovatie van badkamers, keukens of toiletten met alle sanitaire installaties

Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde mbo-opleiding (vanaf niveau 3) richting installatie- en / of elektrotechniek
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Voldoe je niet aan deze eisen, maar denk je dat je wel geschikt bent voor de functie? Met een goede motivatie ontvangen wij ook in dit geval graag jouw sollicitatie!

Wat krijg je hiervoor terug van ons?
Je werkt in een dagdienst, 40 uur per week verdeeld over 5 dagen. Ook vragen we je om 5 keer per jaar een storingsdienst te draaien. Jouw beloning is meer dan goed, want wij vinden het van belang dat ons team zich gewaardeerd voelt. Wij bieden diverse primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met als basis de cao voor het Technisch Installatiebedrijf:

 • € 2.500,- tot € 3.250,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd (vast dienstverband)
 • 8% vakantiebijslag
 • 25 vakantiedagen
 • 13 Adv-dagen
 • Bus van de zaak voor woon-werk verkeer
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Metaal en Techniek
 • Mogelijkheid tot het Interne opleiding door een ervaren collega / het volgen van opleidingen via WasCollege, TU Campus en Installatiewerk Nederland
 • Leuke uitjes met het team: onder andere de vrijdagmiddagborrel en een zomerbarbecue

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV!
Je kunt deze sturen naar administratie@anbergentotaaltechniek.nl ter attentie van Jord Anbergen. Hij is verantwoordelijk voor Personeelszaken en neemt contact met je op! Nog vragen van tevoren? Jord is te bereiken op nummer 0523-683713.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.